Bacsa Logo       Català Francés Anglés Català Espanyol
           
             
             
 
                   
                 
 
  Sol·licitud de RMA  
  BACSA ha escollit el sistema RMA per controlar i agilitzar les reparacions a efectuar en el nostre servei tècnic.
No s'acceptaran reparacions que no estiguin documentades amb un nombre vàlid de RMA.
Abans de procedir a la utilització del sistema RMA pel envia de la seva mercaderia a reparar, assegureu-vos d'haver esgotat les següents opcions:
  1. Consulta del manual d'utilització de la màquina.
  2. Contactar amb el departament tècnic de BACSA a través del formulari de contacte de la pàgina web o per telèfon.
En cas que el seu producte segueixi sense funcionar pot utilitzar aquest sistema RMA. Per a això seguiu el següent procediment:
  1. Petició del nombre de RMA: Ha d'emplenar el formulari web de RMA de BACSA que trobareu al final d'aquesta pàgina web. En cas de no poder utilitzar el formulari de la pàgina web, ompli i enviï per email / FAX el formulari que es podrà descarregar des AQUÍ.
  2. Obtenció del nombre de RMA: BACSA respondrà en un termini màxim de 24 hores (en dies laborables), amb un nombre de RMA. En cas que el formulari web contingués errors o faltés informació aquest termini podria ser ampliat.
  3. Enviament del material a BACSA: El material ha de ser enviat a BACSA a ports pagats, i figurant en l'embalatge el nombre de RMA assignat en lloc visible.
  4. Resolució de la devolució: Un cop rebut el material, BACSA procedirà a la seva verificació i / o reparació, realitzant un pressupost. Tan aviat com es resolgui la incidència BACSA procedirà a l'enviament del material reparat a ports deguts.
NOTA:per als equips fora de garantia, el pressupost es mantindrà actiu 30 dies, passats els quals es procedirà a la destrucció del producte.
Si no s'ha obtingut resposta o aquesta és negativa, es facturaran 30 € + IVA per equip pressupostat com a concepte de diagnòstic i gestió, a més de les despeses de transport. En cas de compra d'un altre equip no es facturaran els 30 € + IVA.

Sol·licitud de RMA:
Si us plau ompli el següent formulari per a l'obtenció d'un número de RMA, per poder enviar degudament el seu material.
Un cop emplenat el formulari (camps en asterisc obligatori) premeu el botó “enviar” per enviar-lo. Un cop s'hagi rebut la sol·licitud li enviarem el número de devolució de RMA
 
  Nom i Cognoms: (*)      
  Empresa: (*)      
  Adreça: (*)      
  C.P.: (*)      
  Població: (*)      
  Provincia: (*)      
  Telèfon:      
  Fax:      
  e-mail: (*)      
  Descripció de la Avaria: (*)      
      Els camps marcats amb l'asterisc (*) són obligatoris      
  Si l'adreça de retorn del material reparat és diferent de l'adreça anterior, si us plau completeu els camps següents:  
  Nom i Cognoms:      
  Empresa:      
  Dirección:      
  C.P.:      
  Població:      
  Provincia:      
  Agència de Transport: (*)      
      Per poder enviar el formulari, s'ha d'omplir el camp següent seguint les instruccions    
      Entrar les tres primeres lletres de la teva ciutat  
             
  En enviar aquesta petició declara que coneix i accepta les condicions generals  per les quals es rigue aquesta pàgina web.  
  L'informem que les dades personals obtingudes mitjançant aquest formulari, així com la seva adreça de correu electrònic, han estat incorporades en un fitxer del qual és responsable BASCULAS Y ARCAS CATALUNYA SA, amb la finalitat d'atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada amb l'entitat que pogués ser del seu interès.
BASCULAS Y ARCAS CATALUNYA SA es compromet a utilitzar les dades recollides mitjançant aquest formulari, únicament per a la finalitat anteriorment esmentada.
L'interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula.
L'enviament d'aquest correu electrònic implica l'acceptació de les clàusules exposades.
Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició en els termes que estableix la Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho a la següent adreça BASCULAS Y ARCAS CATALUNYA SA; POL IND SANTIGA-FLASSADERS, 13-15, NAU 1, 08130 SANTA PERPÈTUA DE MOGODA.
 
               

 

             
Segueix-nos a les xarxes socials Contactar Enllaços Avís Legal i Condicions Certificats Política de Privacitat
    YouTube Google+ Linkedin Twiter Facebook    
        Contactar Enllaços Avís Legal i Condicions Certificats Política de Privacitat
               
Bàscules, Balances, Balances Comercials i Pesatge Industrial - Pol. Ind. Santiga, C / Flassaders 13-15, Nau 1, 08130 - Sta.Perpetua de Mogoda (Barcelona) - Tel .: 34 937.183.312 Fax: 34 937186277